Tannlegeundersøkelse

Undersøkelse hos Eidel Tannlegesenter

God munn- og tannhelse starter med regelmessige tannlegeundersøkelser. Her på Eidel Tannlegesenter, ønsker vi å sikre at hver pasient mottar en grundig, skånsom og omfattende undersøkelse. Vi forstår at mange mennesker kan føle ubehag ved tanken på å besøke tannlegen, og derfor har vi et særlig fokus på å skape en rolig og støttende atmosfære.

Hva kan du forvente under din tannlegeundersøkelse?

Under ditt besøk vil våre dyktige og erfarne tannleger utføre følgende trinn:

  1. Grundig munnundersøkelse: Først og fremst vil vi undersøke tennene dine for tegn på karies (hull i tennene), og vi vil sjekke tannkjøttet ditt for å sikre at det er friskt og fritt for tegn på tannkjøttsykdom (periodontitt) . Vi vil også vurdere behovet for tannsteinfjerning for å opprettholde sunn munnhelse.
  2. Røntgenbilder: Ved behov vil vi ta røntgenbilder for å få et detaljert innblikk i tennenes tilstand. Røntgenbilder kan avsløre problemer som kanskje ikke er synlige med det blotte øye, inkludert skjult karies, problemer med røttene, og tilstanden til kjevebenet.
  3. Forebyggende rådgivning: Etter undersøkelsen vil vi gi deg skreddersydde råd om hvordan du kan ta vare på tennene dine og forhindre fremtidige tannproblemer. Dette kan inkludere kostholdsråd, anbefalinger om fluortiltak, og demonstrasjon av riktig tannbørsteteknikk og bruk av tanntråd.
  4. Personlig behandlingsplan: Hvis vi oppdager noen problemer, vil vi lage en detaljert behandlingsplan tilpasset dine spesifikke behov og ønsker. Vi sørger alltid for at du fullt ut forstår alle behandlingsalternativer, inkludert forventede resultater, tidslinjer og kostnader, før vi går videre med en behandling.

Vi tar din sikkerhet og trivsel på alvor, og vi har strengt fulgt alle retningslinjer fra Helsedirektoratet, spesielt de knyttet til COVID-19. I tillegg til våre hygieniske praksiser har vi fleksible bookingmuligheter og lange åpningstider for å passe til din travle timeplan.

Vår prioritet er å sikre at du forlater klinikken vår med et trygt og fornøyd smil! For å bestille en undersøkelse hos oss, kan du ringe eller sende en e-post via våre kontaktinformasjoner. Vi ser frem til å ta vare på din munn- og tannhelse.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss