Skallfasseter hos Eidel Tannlegesenter

Skallfasseter kan være en utmerket løsning for de som ønsker å forbedre utseendet på tennene sine. På Eidel Tannlegesenter tilbyr vi denne avanserte kosmetiske behandlingen for å hjelpe deg å oppnå et strålende og naturlig utseende smil.

Hva er Skallfasseter?

Skallfasseter er tynne skall av porselen eller kompositt som er festet til forsiden av tennene for å forbedre deres utseende. De kan brukes til å korrigere en rekke estetiske bekymringer, som misfargede, sprukne, skjeve, eller mellomrom mellom tennene.

Vår tilnærming til Skallfasseter

  1. Konsultasjon: Vi vil først gjennomføre en grundig undersøkelse av munnhelsen din og diskutere dine kosmetiske mål for å avgjøre om skallfasseter er det beste valget for deg.
  2. Behandlingsplan: Hvis skallfasseter er egnet for deg, vil vi lage en individuell behandlingsplan. Dette inkluderer utvalg av riktig farge og form på fasettene for å sikre et naturlig utseende.
  3. Behandling: Prosessen med å få skallfasseter involverer vanligvis to besøk. Under det første besøket vil vi forberede tennene dine og ta et avtrykk som vil bli brukt til å lage dine tilpassede fasetter. Under det andre besøket vil vi feste fasettene til tennene dine.
  4. Oppfølging og vedlikehold: Etter å ha fått skallfasseter, vil vi gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på dem for å sikre langvarige resultater.

Hvis du drømmer om et strålende, feilfritt smil, er skallfasseter kanskje løsningen for deg. Du kan enkelt bestille en konsultasjon hos oss ved å ringe eller sende en e-post. På Eidel Tannlegesenter er vi dedikert til å gi deg den beste mulige tannbehandlingen, og vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå smilet du har drømt om.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss