Tanngebiss og protetese

Proteser og Gebiss hos Eidel Tannlegesenter

Proteser og gebiss er effektive løsninger for å erstatte manglende tenner og gjenopprette funksjonalitet og utseende til smilet ditt. På Eidel Tannlegesenter tilbyr vi skreddersydde proteser og gebiss, laget med presisjon for optimal komfort og ytelse.

Hva er proteser og gebiss?

Proteser er uttagbare erstatninger for manglende tenner og de omkringliggende vev. Det finnes to typer proteser - helproteser og delproteser. Helproteser brukes når alle tennene mangler, mens delproteser brukes når noen naturlige tenner fortsatt er tilstede.

Vår tilnærming til proteser og gebiss

  1. Diagnostisering: Vi vil nøye vurdere din munnhelse og bestemme om en protese eller gebiss er det beste alternativet for deg.
  2. Behandlingsplan: Vi vil diskutere prosedyren i detalj, og forklare hva du kan forvente under og etter behandlingen.
  3. Prosedyre: Vi vil ta et avtrykk av munnen din for å lage en skreddersydd protese eller gebiss. Når protesen eller gebisset er klar, vil vi sørge for at det passer godt og gjøre eventuelle nødvendige justeringer.
  4. Etterbehandling og omsorg: Vi vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du skal ta vare på din nye protese eller gebiss, samt hvordan du opprettholder god munnhygiene. Vi vil også anbefale regelmessige oppfølgingsbesøk for å sikre at protesen eller gebisset fortsatt passer godt og fungerer som det skal.

Hvis du mangler tenner, eller har blitt anbefalt en protese eller gebiss av en annen tannlege, er vi her for å hjelpe. Du kan enkelt bestille en time hos oss ved å ringe oss eller sende en e-post. På Eidel Tannlegesenter er vi forpliktet til å gi deg den beste mulige tannbehandlingen, og vi ser frem til å hjelpe deg opprettholde et sunt og vakkert smil.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss