Behandling av tannkjøttsykdom hos Eidel Tannlegesenter

Tannkjøttsykdommer, også kjent som periodontale sykdommer, er en hovedårsak til tannløshet blant voksne, og kan også bidra til andre alvorlige helseproblemer. På Eidel Tannlegesenter er vi dedikert til å hjelpe pasientene våre med å forhindre, oppdage og behandle tannkjøttsykdommer for å sikre optimal oral helse.

Forståelse av tannkjøttsykdommer (periodontitt)

Tannkjøttsykdommer begynner vanligvis med gingivitt, en mild betennelse i tannkjøttet forårsaket av opphopning av plakk. Ubehandlet gingivitt kan utvikle seg til periodontitt, en alvorlig tilstand som kan skade tannkjøttet og kjevebenet og til slutt føre til tap av tenner.

Vårt engasjement for din tannhelse

På Eidel Tannlegesenter, tilbyr vi en omfattende tilnærming til behandling av tannkjøttsykdommer:

  1. Forebygging: Gjennom regelmessige tannlegebesøk, profesjonell rengjøring, og skreddersydd rådgivning om hjemmepleie, hjelper vi deg med å forhindre opphopning av plakk og tannstein, som er hovedårsaken til tannkjøttsykdommer.
  2. Tidlig påvisning: Med hjelp av moderne diagnostiske verktøy, som røntgen, er vi i stand til å oppdage tidlige tegn på tannkjøttsykdom. Tidlig påvisning er nøkkelen til å forhindre progresjon og sikre effektiv behandling.
  3. Behandlingsplaner: Hvis vi oppdager tegn på tannkjøttsykdom, vil vi utvikle en skreddersydd behandlingsplan basert på dine individuelle behov. Dette kan inkludere dyp rengjøring, også kjent som rotplaning og tannkjøttskjæring, samt andre periodontale behandlinger.
  4. Oppfølging og støtte: Vi vil gi deg den støtten du trenger for å håndtere og overvinne tannkjøttsykdom. Vårt team vil følge opp med deg regelmessig for å sikre at behandlingsplanen fungerer og at helsen din forbedres.

Tannkjøttsykdommer kan virke skremmende, men du er ikke alene. Vårt erfarne team hos Eidel Tannlegesenter står klar til å støtte deg på hvert trinn i din helse-reise.

Har du mistanke om tannkjøttsykdom, eller ønsker du mer informasjon om forebygging og behandling? Ikke nøl med å bestille en time hos oss. Du kan enkelt gjøre det ved å ringe oss eller sende en e-post. Vi er her for å hjelpe deg med å beskytte og bevare ditt smil!

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss