Tannkroner hos Eidel Tannlegesenter

En tannkrone er en effektiv løsning for å gjenopprette form, størrelse og styrke til en skadet tann. På Eidel Tannlegesenter tilbyr vi høykvalitets tannkroner, skreddersydd for å matche dine naturlige tenner og gi deg et sterkt og vakkert smil.

Hva er en tannkrone?

En tannkrone er en slags "hette" som plasseres over en skadet tann. Den brukes til å gjenopprette tannens form og størrelse, styrke og utseende. Kroner kan også brukes til å forankre broer eller dekke implantater.

Vår tilnærming til tannkroner

  1. Diagnostisering: Vi vil nøye vurdere tilstanden til tannen og bestemme om en tannkrone er det beste valget.
  2. Behandlingsplan: Vi vil diskutere prosedyren i detalj, og forklare hva du kan forvente under og etter behandlingen.
  3. Prosedyre: Tannkroner blir plassert over flere besøk. Først forbereder vi tannen og tar et avtrykk som brukes til å lage din skreddersydde krone. Mens kronen blir laget, vil du ha en midlertidig krone for å beskytte tannen. Når den permanente kronen er klar, blir den nøye plassert og sementert på plass.
  4. Etterbehandling og omsorg: Vi vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du skal ta vare på din nye tannkrone og opprettholde god munnhygiene. Vi vil også anbefale regelmessige oppfølgingsbesøk for å sikre at kronen fortsatt passer godt og fungerer som den skal.

Hvis du har en skadet tann, eller har blitt anbefalt en tannkrone av en annen tannlege, er vi her for å hjelpe. Du kan enkelt bestille en time hos oss ved å ringe oss eller sende en e-post. På Eidel Tannlegesenter er vi forpliktet til å gi deg den beste mulige tannbehandlingen, og vi ser frem til å hjelpe deg opprettholde et sunt og vakkert smil.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss