Rotfylling hos Eidel Tannlegesenter

Rotfylling er en effektiv prosedyre for å behandle alvorlig tannråte, infeksjoner eller skade som har nådd pulpa (nervene) inne i tannen. På Eidel Tannlegesenter kombinerer vi faglig dyktighet med moderne teknologi for å sikre at prosessen er så behagelig og effektiv som mulig for våre pasienter.

Hva er en rotfylling?

Rotfylling er en tannbehandling som brukes til å reparere og redde en tann som er sterkt kariesangrepet, har en dyp fylling eller er skadet. Uten behandling kan slike skader forårsake smerte og til slutt føre til tap av tannen.

Vår tilnærming til rotfylling

  1. Diagnostisering: Ved hjelp av detaljerte røntgenbilder kan vi identifisere omfanget av skaden og bestemme om rotfylling er det beste alternativet for deg.
  2. Behandlingsplan: Vi vil forklare prosedyren i detalj, og diskutere hva du kan forvente under og etter behandlingen.
  3. Prosedyre: Rotfyllingsprosedyren involverer fjerning av den skadede pulpa, rengjøring og formgiving av rotkanalen, og til slutt fylling og forsegling av kanalen med et biokompatibelt materiale.
  4. Etterbehandling og omsorg: Etter en rotfylling, vil vi gi deg detaljerte instruksjoner for etterbehandling for å sikre en problemfri helingsprosess. Vi vil også anbefale regelmessige oppfølgingstimer for å overvåke helingen.

Hvis du har smerter eller følsomhet i tennene, kan det være et tegn på at du trenger en rotfylling. Ikke nøl med å kontakte oss for å bestille en time for en undersøkelse. Du kan enkelt nå oss via telefon eller e-post. Vårt engasjerte team ved Eidel Tannlegesenter er forpliktet til å gi deg den omsorg og støtte du trenger for å opprettholde et sunt smil.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss