Om oss

Eidel Tannlegesenter er en nyoppstartet tannklinikk på Eidsvoll. Vi kombinerer avansert teknologi, dyptgående ekspertise og en pasient-fokusert tilnærming for å tilby den beste tannpleien i regionen.

Vår visjon

Vår visjon er å være det ledende tannlegesenteret på Eidsvoll, samtidig som vi setter en standard for utmerket pasientomsorg. Vi fokuserer spesielt på å betjene pasienter med tannlegeskrekk, og streber etter å gjøre hvert besøk så behagelig og stressfritt som mulig.

Våre tjenester

Vi tilbyr et omfattende utvalg av både behandlende og estetiske tannlegetjenester. Fra rutinemessige undersøkelser og rengjøringer, til avanserte prosedyrer som rotfylling, tannimplantater, skallfasseter, og mer. Uansett dine tannpleiebehov, har vårt erfarne team kunnskapen og ferdighetene til å hjelpe.

Vårt team

Vårt team av dyktige tannleger, hygienister, og støttepersonell er dedikert til å tilby den høyeste standarden av tannbehandling. Vi er lidenskapelig opptatt av helsen til våre pasienter og er kontinuerlig i forkant av den nyeste utviklingen innen tannpleie.

Vårt engasjement

Vi forstår at ditt besøk hos tannlegen er viktig, og vi er dedikert til å gjøre det så behagelig og effektivt som mulig. Vårt kontor har lange åpningstider og vi er fleksible med tanke på bookinger for å tilpasse din travle timeplan. Med moderne klinikk og utstyr, er du garantert en førsteklasses opplevelse hver gang du besøker oss.

Vi følger alle retningslinjer og forskrifter fra Helsedirektoratet, med ekstra fokus på trygghet, hygiene og pasientsikkerhet. 

Eidel Tannlegesenter er mer enn bare en tannklinikk. Vi er en del av samfunnet her på Eidsvoll og ser det som vår oppgave å bidra til den generelle helse og velvære i regionen.

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.