Invisalign hos Eidel Tannlegesenter

Invisalign er en revolusjonerende måte å justere tenner på uten bruk av tradisjonelle metallbøyler. På Eidel Tannlegesenter er vi stolte av å kunne tilby denne moderne og nesten usynlige metoden for å rette opp tennene dine.

Hva er Invisalign?

Invisalign er en moderne tannreguleringsteknologi som bruker en serie av skreddersydde, gjennomsiktige plastskinner for å justere tennene dine over tid. Disse skinnene er nesten usynlige når de er på plass, og kan tas ut når du spiser eller børster tennene dine.

Vår tilnærming til Invisalign

  1. Konsultasjon: Vi starter med en detaljert vurdering av din munnhelse og tannstilling for å avgjøre om Invisalign er det beste valget for deg.
  2. Behandlingsplan: Vi bruker avansert 3D-teknologi til å lage en digital behandlingsplan som viser hvordan tennene dine vil flytte seg over tid.
  3. Tilpasning: Vi tilpasser en serie av Invisalign-skinner som er spesiallaget for dine tenner. Du vil bytte til en ny skinne omtrent hver annen uke, noe som gradvis flytter tennene dine til den ønskede posisjonen.
  4. Oppfølging: Vi vil følge med på fremgangen din gjennom regelmessige kontroller, og tilpasse behandlingsplanen etter behov for å sikre best mulig resultat.

Hvis du drømmer om et rettere smil uten ulempene ved tradisjonell tannregulering, kan Invisalign være løsningen for deg. Du kan enkelt bestille en konsultasjon hos oss ved å ringe eller sende en e-post. På Eidel Tannlegesenter er vi dedikert til å gi deg den beste mulige tannbehandlingen, og vi ser frem til å hjelpe deg oppnå et smil du kan være stolt av.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss