Tannfylling hos Eidel Tannlegesenter

Tannfylling er en vanlig prosedyre som brukes for å reparere tenner som har blitt skadet av karies (hull i tennene) eller andre former for skade. På Eidel Tannlegesenter benytter vi den nyeste teknologien og materialene for å sikre at våre tannfyllinger er både holdbare og estetisk tiltalende.

Hvorfor tannfylling?

Hvis du har et hull i tannen, er det viktig å få det fylt for å hindre videre skade. Ubehandlet karies kan forårsake større skade på tannen og kan til og med føre til infeksjon i nervevevet, noe som kan kreve mer omfattende behandling som rotfylling eller til og med tannuttrekking.

Vår tilnærming til tannfylling

  1. Diagnostisering: Vi bruker moderne diagnostiske verktøy, inkludert røntgen, for å oppdage og vurdere omfanget av tannskader.
  2. Behandlingsplan: Basert på diagnosen vil vi utvikle en skreddersydd behandlingsplan. Vi vil sørge for at du fullt ut forstår alle detaljer ved behandlingsalternativene, inkludert forventede resultater, tidslinje og kostnader.
  3. Prosedyre: Under tannfyllingsprosedyren vil vi først fjerne det skadede eller kariøse vevet, rense området, og deretter fylle hullet med et holdbart fyllmateriale. Vi bruker estetisk tiltalende materialer som komposittresin som er fargematchet til resten av tannen.
  4. Etterbehandling: Etter at fyllingen er på plass, vil vi sørge for at den passer godt og at bittet ditt er komfortabelt. Vi vil også gi deg råd om hvordan du kan ta vare på din nye fylling og opprettholde god munnhelse.

Hvis du mistenker at du kan ha et hull i tannen, eller hvis du trenger en eksisterende fylling erstattet, er vi her for å hjelpe. Du kan enkelt bestille en time med oss ved å ringe oss eller sende en e-post. Vi er forpliktet til å gi deg trygg, effektiv og skånsom tannbehandling.

Hva våre kunder sier

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål om tjenestene våre, eller hvis du ønsker å bestille en time, er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine tannpleiebehov.

Kontakt oss