Tannlege nær Eidsvoll verk

Tannlege nær Eidsvoll verk

Befinner du deg ved Eidsvoll Verk og ser etter en tannlege? Eidel tannlegesenter tilbyr tannlegetjenester for alle som trenger det. Her jobber det dyktige tannspesialister som hjelper deg å ta vare på tannhelsen.

Behandlingene vi tilbyr

På Eidel tannlegesenter kan vi tilby alle behandlinger. Er du utsatt for akutte skader eller smerter har vi også tannlegevakt tilgjengelig.

  • tannundersøkelse
  • tannkjøttsykdom
  • tannfylling
  • rotfylling
  • tanntrekking
  • tannkrone
  • Gebiss og protese

Les mer om vår tannlegevakt her

Tannlege nær Eidsvoll Verk

Er du usikker på hva slags behandling du trenger? Hos oss vil du alltid få en grundig og omfattende undersøkelse. Ved en undersøkelse kan vi kartlegge alle forhold og finne frem til best egnet behandlingsplan for deg og dine tenner. Avansert teknologi kombinert med ekspertise hos våre tannleger sikrer deg som pasient den beste behandlingen.

Du finner oss en drøye 10 minutters kjøretur unna Eidsvoll Verk.

Tilpasset behandling

Det er helt naturlig å føle en viss uro før et tannlegebesøk, spesielt hvis du har hatt ubehagelige opplevelser tidligere. Hos Eidel Tannlegesenter, er vi dedikerte til å tilby en annen type opplevelse - en hvor dine følelser og bekymringer er i sentrum.

Skreddersydd behandling for deg

Vi anerkjenner at hver pasient er unik. Derfor starter vi hver behandling med en grundig samtale, hvor vi lytter til dine bekymringer og ønsker. Basert på dine behov og preferanser, skreddersyr vi en behandlingsplan som sikrer at du føler deg komfortabel og trygg gjennom hele prosessen.

Våre åpningstider

Har du en travel timeplan? Vi er fleksible med timebooking og holder åpent til sent på kveld.

man-fre 08-20

lør-søn 10-18

Tenker du det er på tide med et besøk til tannlegen? Ta kontakt med oss på telefon eller mail i dag!

+47 67 49 10 00

post@eideltannlegesenter.no