Tannlegevakt Jessheim

Tannlegevakt Jessheim

Tannskader er aldri gøy. På Eidel Tannlegesenter stiller vi med tannlegevakt som hjelper deg med akutte tannskader av alle slag.

Ser du etter en tannlegevakt i Jessheim? Vår tannlegevakt er bare en drøy halvtime unna. Her tar vi imot alle som trenger akutt hjelp med tennene.

Hva slags tannproblemer kan vi hjelpe med?

Våre tannleger har mange års erfaring og kan håndtere ethvert tannproblem med letthet. Har du en komplisert rotfylling eller en skadet tann? Ingen sak!

Her er noen vanlige eksempler:

Tannverk: Plutselig smerte i en tann kan være intens og vedvarende. Dette kan være på grunn av tannråte, en infeksjon, en eksponert tannrot eller en sprekk i tannen.

Avslått tann: En ulykke eller skade kan føre til at en tann blir slått ut. Det er viktig å handle raskt i slike tilfeller for å øke sjansen for å redde tannen.

Tannabscess: Dette er en infeksjon ved roten av tannen eller mellom tannen og tannkjøttet. Symptomer kan inkludere smerte, hevelse, rødhet og dårlig smak i munnen.

Tannskade: Dette kan være en sprekk, et brudd eller en chip i tannen, ofte forårsaket av traumer, biting på noe hardt eller en ulykke.

Tap av fylling eller krone: Noen ganger kan en fylling eller en krone falle ut, noe som kan føre til smerte eller ømfintlighet.

Tannkjøttsbetennelse: Akutt form for tannkjøttsbetennelse kan forårsake smerte, hevelse og blødning fra tannkjøttet.

Kjeveproblemer: Ulykker kan føre til skader på kjeven, som kan være smertefulle og kreve øyeblikkelig behandling.

Tannutviklingsproblemer: Visdomstennene som prøver å bryte gjennom kan forårsake smerte og hevelse hvis det ikke er nok plass for dem.

Hvis du opplever noen av disse problemene, er det viktig å kontakte en tannlege umiddelbart.

Avansert teknologi

Vi bruker den nyeste teknologien for å gi deg den beste behandlingen. Med moderne utstyr kan vi diagnostisere og behandle problemene raskere og mer effektivt.

Ved behandling vil du alltid få informasjon om behandlingsalternativer og behandlingsløp. I noen tilfeller vil skader kreve behandling som går over flere sesjoner. I slike tilfeller er det ønskelig å fortsette behandlingen hos tannlegen som håndterte de akutte problemene.

Betalingsalternativer for behandling hos tannlegevakt

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og gjennomsiktige kostnadsoversikter. Det finnes i tillegg en rekke ordninger for kompensasjon og delbetaling.

Helfo (Helseøkonomiforvaltningen) administrerer flere refusjonsordninger knyttet til tannhelse i Norge. Ordningene dekker enkelte tannbehandlinger avhengig av pasientens helsestatus eller årsaken til tannproblemet.

For å få en fullstendig forståelse av hva som dekkes av Helfo når det gjelder akutte tannskader, anbefales det å besøke Helfos offisielle nettside eller kontakte dem direkte. De kan gi oppdatert og detaljert informasjon om hva slags refusjon du kan forvente basert på din spesifikke situasjon.

Hvor ligger vår tannlegevakt?

Du finner vårt tannlegesenter og tannlegevakt i Nedre Vilberg veg 8, 2080 Eidsvoll. 

Har tannskaden først inntruffet gjelder det å komme seg til en tannlegevakt så fort som mulig! Du finner vår tannlegevakt bare 30 min unna Jessheim. Vi tilbyr gratis parkering til alle pasienter!

Åpningstider

Vår tannlegevakt er åpen man-fre 08-20 og lør-søn 10-18.

I tillegg har vi telefonvakt døgnet rundt i helgene.

Hvordan kommer du deg til vår tannlegevakt fra Jessheim?

For å kjøre til vår tannlegevakt kan du følge denne ruten: 

Kjør inn på E6 fra Trondheimsvegen - Jessheim og Fv174

Kjør mot nord på Trondheimsvegen - Jessheim mot Sjøbergvegen

Fortsett på Fv454

I rundkjøringen: Ta 2. avkjøring ut på Fv174

I rundkjøringen: Ta 3. avkjøring og hold deg på Fv174

I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring ut på E6-rampen til Trondheim

Følg E6 til Trondheimsvegen/Fv181 i Eidsvoll

Fortsett ut på E6

Ta avkjøring 56 for å fortsette ut på Fv181 mot Eidsvoll

I rundkjøringen fortsetter du rett frem til Trondheimsvegen/Fv181

I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring ut på Eidsvollvegen/Fv181

Ta avkjøringen mot Vilberg

Sving til høyre og inn på Vilbergkroken

Sving til høyre og inn på Kastellvegen

Sving til høyre og inn på Nedre Vilberg veg